Ikoner + hur man byter ut dem!

Häromdagen så bytte jag ut alla ikonerna i min dock på min skoldator. Tyckte det blev rikitgt fint :) Dock så är papperkorgen och Finder som de brukar se ut då jag ej vet hur man ändrar dem.
Tänkte visa hur man gör om man har mac! (vet ej om det går/hur man gör på pc då jag ej har provat.)
 
1. Gå in här och sök efter programmet du vill ha en ikon till. T.ex. Google Chrome, Skype, Photoshop osv. Spara ner ikonen till datorn. (Alla mina ikoner förutom Gimp ikonen är från denna skapare! )
 
2. Leta upp ikonen som du sparade ner. Dubbelklicka på den och när du är inne i Förhandsvisning, klicka Ctrl+A för att markera den. Klicka sen Ctrl+C för att kopiera. 
 
3. När du har kopierat ikonen så letar du upp programmet i Finder. Klicka på "Visa info".
 
4. Klicka sedan på den lilla symbolen. Klicka Ctrl+V när den är markerad.
 
5. Klart! Om du gjorde rätt så ska den nya symbolen synas! 
 
Hoppas att nån förstod min lilla guide. :)

New In - Webhallen

Har haft några sjukt stressiga veckor på sistone, hade matteprov i tisdags och två prov innan dess, jag har även varit iväg och åkt snowboard så därav den dåliga uppdateringen, hoppas ni förstår. Hursomhelst så fick jag hem ett paket med lite roliga saker jag beställde ifrån Webhallen idag! Bioshock Infinite, en Link-plushie och ett Portal 2-skal till min mobil :3 Har velat ha Infinite sen det kom ut så är glad att jag äntligen fått köpt det! Hoppas verkligen att det lever upp till mina förväntningar. Om det gör det så kommer jag antagligen att skriva en recension och lägga upp på bloggen!