Om min gymnasielinje!

 
Tänkte berätta lite om vad jag går på gymnasiet, ifall det kanske är någon som undrar! :)
Jag går teknikprogrammet och tänkte berätta lite om det nu.  På teknikprogrammet så finns det massor av olika inriktiningar, på min skola så finns det fyra inriktningar man kan välja. Jag har inte valt inrikning än eftersom jag går första året och vi väljer inte förrän nästa år, och så börjar man med den inriktningen i tvåan!
 
Några grejer vi har fått göra på tekniklektionerna: koda, arbeta med el,  skruva i datorer, intervjua företag och så har vi hållit på lite med rittekniker. (som man använder när man är arkitekt)
 
Jag har tänkt välja web intriktning, för jag vill gärna jobba med just webb och datorer! Jag har även funderat på att gå en spelutvecklarsutbildning efter gymnasiet sen, för det verkar grymt kul! Men det finns massor av andra inriktingar, till exempel design, produktion, mm.
Dock så är teknik en linje med ganska mycket plugg och lektioner, speciellt i matte. Vi har matte totalt fyra-fem gånger i veckan. Men man vänjer sig! :) Det är även en högskoleförberedande linje så många som går denna linjen börjar på högskola efter gymnasiet. 
 
Om du ska välja till gymnasiet nästa år så kan jag rekommendera denna linjen, det är en väldigt bred och bra linje så det finns väldigt mycket att jobba med efter gymnasiet och högskola :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN
Kom ihåg mig?
EMAIL (VISAS INTE)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback