Tävling hos quiethell.blogg.se!

Tycker ni ska klicka in på Carolinas fina blogg och tävla om en goodiebag som hon har satt ihop! Sista dagen att tävla idag så skynda in och var med i tävlingen! ^^
 
 

Ny header och bakgrund!

Nu har jag äntligen gjort en ny header!  (som ni formodligen borde se)
Den fick bli svart och rosa, istället för den gamla som var blå! Är ganska nöjd, är inget jättespeciellt med den nya men ville ha lite förändring! Ändrade även bakgrunden till en med körsbärsblommor. ^^
 
Ska även fixa lite annat i designen, men nu är jag för trött för att göra det så det får bli en annan dag! 
 
 

Om min gymnasielinje!

 
Tänkte berätta lite om vad jag går på gymnasiet, ifall det kanske är någon som undrar! :)
Jag går teknikprogrammet och tänkte berätta lite om det nu.  På teknikprogrammet så finns det massor av olika inriktiningar, på min skola så finns det fyra inriktningar man kan välja. Jag har inte valt inrikning än eftersom jag går första året och vi väljer inte förrän nästa år, och så börjar man med den inriktningen i tvåan!
 
Några grejer vi har fått göra på tekniklektionerna: koda, arbeta med el,  skruva i datorer, intervjua företag och så har vi hållit på lite med rittekniker. (som man använder när man är arkitekt)
 
Jag har tänkt välja web intriktning, för jag vill gärna jobba med just webb och datorer! Jag har även funderat på att gå en spelutvecklarsutbildning efter gymnasiet sen, för det verkar grymt kul! Men det finns massor av andra inriktingar, till exempel design, produktion, mm.
Dock så är teknik en linje med ganska mycket plugg och lektioner, speciellt i matte. Vi har matte totalt fyra-fem gånger i veckan. Men man vänjer sig! :) Det är även en högskoleförberedande linje så många som går denna linjen börjar på högskola efter gymnasiet. 
 
Om du ska välja till gymnasiet nästa år så kan jag rekommendera denna linjen, det är en väldigt bred och bra linje så det finns väldigt mycket att jobba med efter gymnasiet och högskola :)
 

Sleepwalker

Vill först be om ursäkt (igen) för att jag är så dålig på att blogga.Har ganska mycket i skolan och på fritiden så det blir inte så ofta jag tänker på bloggen, men jag har lite ideer till nya inlägg och ska göra en ny design med! :)
 
Började lyssna på Parkway Drive häromdagen och måste säga, sjukt bra band alltså! Denna låten är grym! Videon är riktigt cool med!