Portal!

Tänkte tipsa om ett väldigt bra och roligt spel, nämligen Portal! Det är ett spel som släpptes 2007 och det finns till PC (Steam, kostar bara 75 kornor har jag för mig) och till PS3/Xbox 360 (i The Orange Box, där man även får med spelen Half-Life 2 och Team Fortress 2) :) 
 
Det börjar med att man vaknar upp i ett rum i Aperture Sciences mystiska anläggning. En robotröst som tillhör GLaDOS, ger dig instruktioner och berättar att du kommer att vara testperson på Aperture Science. Man får snabbt tag på en Portal Gun, vilken man behöver för att klara testkamrarna. GLaDOS kommer att guida dig under tiden och även komma med lite olika kommentarer. 
Portal är ett pussel-FPS och man måste tänka till ibland innan man kommer vidare. I slutet så blir det ganska spännande och när spelet är slut kommer man även få höra en rolig liten låt :3
 
Det finns även en uppföljare, Portal 2 (jag spelar igenom det just nu) och där finns det även ett co-op läge :)
Jag rekommenderar verkligen det här spelet! ^_^
 
 

CSI

Tänkte tipsa om en av mina absoluta favorit-TV serier, CSI! (kollar inte på så många, men men) 
Den handlar om ett gäng kriminaltekniker i Las Vegas och varje avsnitt så är det ett nytt mord som ska lösas och då får man se hur dom löser morden. Det handlar även om kriminalteknikernas liv lite ibland :) 
Det är riktigt spännande, men kolla inte på denna serien om du tycker det är äckligt med blod/inälvor/döda människor :P 
Det finns ganska många säsonger, jag tycker inte att dom är lika bra längre som innan, men det är ändå en väldigt bra serie :D
CSI går klockan 21.00 på 5an på måndagar :)